FAQ

No questions found for

Om KeyShare

Hvad er KeyKeeper?

KeyKeeper er en dansk service virksomhed der hjælper med nøgleopbevaring af nøgler i din nærmeste butik/kiosk.

Hvordan bliver jeg medlem af KeyKeeper?

Du opretter en profil og vælger et abonnement til dit behov. Herefter er du en del af netværket og kan tilknytte dine nøgler til de forskellige butikker/cafeér.

Nøglestyring

Hvordan booker jeg en nøgleafhentning?

Efter at du har oprettet en nøgle på din KeyKeeper profil, kan du inde fra din profil oprette “Key Pick Up”. For at oprette en “Key Pick Up” skal du oplyse det fulde navn på personen der afhenter nøglen, samt oplyse hvilken dag nøglen hentes.

Hvordan sletter jeg en nøgleafhentning?

Når du er logget på din profil kan du se et overblik over dine nøgler og aktive afhentninger. Såfremt du ønsker at ændre eller annullere en afhentning, kan du gøre dette ved at klikke på rediger eller slet.

Nøgle ind- & udlevering

Kan mine gæster indlevere nøglen?

Ja, dine gæster kan sagtens indlevere nøglen. De skal bare være opmærksomme på at nøglen stadig har tilhørende nøgleskilt med ID nummer. Hvis nøgleskiltet er bortkommet, er det vigtigt at de oplyser nøglens ID nummer, således at butikken kan tilføje nyt nøgleskilt. Herudover skal gæsterne være opmærksomme på at skulle betale indleveringsgebyret. Du kan evt. ligge disse penge klar til gæsterne således at de ikke selv skal betale.

Hvordan afleverer jeg min nøgle?

Første gang du indleverer din nøgle i butikken, skal du fremvise din mail hvori din nøgle er blevet tildelt det unikke ID nummer, samt hvilken butik den er tilknyttet. Herefter betaler du kr. 12,5 i indleveringsgebyr direkte til butikken.

Fremadrettet når du indleverer nøglen til butikken, betaler du bare indleveringsgebyret på de kr. 12,5. Vær opmærksom på at du ikke må fjerne det unikke nøgle ID nummer.

Hvordan afhenter jeg min nøgle?

Af sikkerhedsmæssige årsager kan du kun afhente din nøgle ved at booke en nøgleafhentning til dig selv, eller den person du ønsker får adgang til din nøgle. Det er ikke muligt at afhentet nøglen udelukkende ved at oplyse nøgle ID. Der skal være oprettet en nøgleafhentning. Det er gratis at afhente nøglen. Du betaler kun indleveringsgebyr.

Sikkerhed

Er det sikkert at bruge KeyKeeper?

KeyKeeper er 100% sikkert:

  • Du er helt anonym på KeyKeeper.
  • Vi kender ikke din adresse eller hvad nøglen skal bruges til.
  • Nøglen opbevares sikkert i nøgleskab i butikken.
  • Butikken er bemandet og nøgleskabet er uden for rækkevidde for butikkens gæster.
  • Din nøgle udleveres kun ved bekræftet nøgleafhentning.
  • Du er den eneste der kan oprette en nøgleafhentning.
  • Nøglen identificeres udelukkende ved unikt NøgleID.

Skal der vises billede ID ved nøgleafhentning?

For at afhente nøglen skal nøgleafhenter vise billede ID med sit fulde navn.

Derudover skal der være oprettet en afhentning til personen.

Personen skal ankomme på den korrekte dato.

Butikker/cafeer

Hvilke butikker er en del af KeyKeeper?

På forsiden under kortet har du mulighed for at søge efter KeyKeeper butikker i nærheden af din egen adresse. Hvis ikke der findes butikker i nærheden af dig, er du altid velkommen til at anbefale en butik.

Hvordan bliver man som butik en del af KeyKeeper

KeyKeeper er altid på udkig efter at udvide med flere butikker på steder vi ikke er repræsenteret. Vi foretrækker butikker med længe åbningstider og stort udvalg af produkter.

Hvis du ønsker at have din butik i betragtning, så tilmeld din butik her:

KeyKeeper’en

Betaling & Fakturering

Hvordan foregår betaling?

Betaling foregår direkte til den butik du er tilknyttet. Ved hver nøgleindlevering betaler du således 12,5 kr til butikken i administration. Denne betaling dækker både for indlevering og udlevering af nøglerne.

Hvor mange nøgler kan jeg oprette?

 

Som udgangspunkt er der et max antal nøgler på 100 stk per bruger, men hvis du sender os en mail, vil vi meget gerne hæve dette niveau. De 100 nøgler er udelukkende valgt da der skulle være et loft.

Betingelser

Hvad sker der hvis min nøgle forsvinder?

Vi er så sikre på at din nøgle er sikkert opbevaret. Derfor er butikken ansvarlig for erstatning af en ny nøgle til dig af værdi op til 750 kr, hvis din nøgle uheldigvis skulle forsvinde i butikkens varetægt. Derudover er KeyKeeper ansvarlig for bestilling + betaling af låsesmed til dine gæster således at de stadig har adgang til lejligheden.
Derfor er det vigtigt at have et ekstra sæt nøgler derhjemme i tilfælde af at uheldet skulle være ude.

Hvor lang tid binder man sig?

Der er ingen binding, og du kan til enhver tid slette din KeyKeeper profil. Du skal bare lige være opmærksom på at have hentet din nøgle i butikken inden du sletter din profil, da du nu ikke længere har mulighed for at booke en afhentning til dig selv.

Anbefal butikker/cafeer

Skal jeg selv tale med butikken?

Du behøver ikke selv at tage kontakt til butikken – bare du kommer med en anbefaling og sender den ind til os, så skal vi nok vurdere butikkens potentiale og tage kontakt til butikken.

Der er ingen butik i nærheden af mig – hvad gør jeg?

Vi åbner løbende nye butikker, og forsøger så vidt muligt at dække de områder hvor vi er repræsenteret. Samtidigt ønsker vi ikke at være overrepræsenteret, hvorfor det er en balancegang for hvilke butikker vi ønsker at samarbejde med. Når det er sagt er vi meget åbne for forslag til nye butikker. Så hvis du ønsker nøgleopbevaring i en butik i nærheden af dig, der endnu ikke er en del af konceptet, hører vi meget gerne fra dig 🙂

Fik du ikke svar på dit spørgsmål så kontakt os, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Navn

Email

Emne

Besked